Barnyoga

Knatteyoga

Knatteyoga är för alla livliga och lugna barn som gillar att leka. Här rör vi oss mycket och varvar lek, yoga och meditation med kroppen och fantasin i samspel. Vi tränar kroppsmedvetenhet och balans och lär oss att hitta lugn och inre harmoni inuti oss själva för att öka koncentrationsförmågan. Passet är kort och nivån anpassas efter gruppens fysiska behov. Även äldre barn är välkomna så länge de gillar att leka. Föräldrar erbjuds te i gillestugan medan passet pågår.

Knatteyoga     Knatteyoga Knatteyoga     Knatteyoga Knatteyoga     Knatteyoga

Min dotter tycker Knatteyogan är kul och hon har faktiskt blivit en starkare tjej som inte tar åt sig på samma sätt längre!Förälder 2014

 

Kids Yoga & Teen Yoga

De här grupperna lämpar sig för äldre barn som tycker att leken blir för barnslig och istället vill ha yoga på riktigt. Passet är kortare än vuxenpassen för att behålla koncentration och lust. Vi tränar kroppsmedvetenhet, styrka, kondition och balans och lär oss att hitta lugn och inre harmoni för att bättre klara av en stressig och påfrestande vardag. Vi arbetar med att finna livsglädje, uppleva tacksamhet, vara bekväma med oss själva, lita på vår egen förmåga, hantera vår energi, stärka självkänslan och att skapa våra drömmar. Teen Yoga-gruppen är utformad för att specifikt passa för barn på väg in i puberteten.

Kids yoga     Kids yoga Kids yoga     Kids yoga

 

Min dotter har sagt att hon inte är lika rädd för saker längre sedan hon började med Kids yoga!Förälder 2014

 

 

Barnyoga i Regna

I samarbete med Svenska kyrkan i Regna anordnas barnyoga i Ekebo bygdegård i Regna. Hit välkomnas barn i åldrarna 6-12 år. Nivån anpassas efter gruppen och innehåller illustrerande övningar i yoga och avslappning. Vi tränar kroppsmedvetenhet, smidighet och balans och lär oss att hitta lugn och inre harmoni inuti oss själva för att öka koncentrationsförmågan.

ta bort Bildspel 2. Vi kan återskapa hälsa, produktivitet och harmoni!    Retreat i Regna

 

Sommaryoga

Många barn kommer varje sommar till yogan på stranden vid Läppebadets camping och yogan på caféet vid Berga kulturkapell. En fin och stärkande familjeupplevelse och ett värt besök för alla som vill uppleva sig själva med alla sinnen! Vid oväder är vi på Läppebadets dansbana/inomhus i kapellet. Medtag eget underlag, kläder för väder samt se aktivitetskalendern eller ring för aktuell info.

Sommaryoga     Sommaryoga Sommaryoga