Helgkurser

Själalyft helgkurser i livsglädje inspirerar till en ökad hälsa och medvetenhet kring våra personliga värden

Yoga i Regna Personlig utveckling

Förändra dig själv genom att förändra ditt sätt att tänka.
Kom ur ekorrhjulet och häng med!

Våra helgkurser är en riktig energiboost! Den ena inspirerande aktiviteten avlöser den andra och när helgen är slut är vi alla fyllda av positiva intryck och massa ny energi. Här bjuds meditativa promenader i vacker miljö, inspirerande föreläsningar och workshops, expressiv målning, yoga, qi gong och fräsch vegetarisk mat. Alfa kursgård där vi har kurserna är lugnt belägen, långt ifrån stressen och vardagen.

På dessa helgkurser samarbetar Själalyft med Linus Larsson.

Linus och Anna är så inspirerande, man får liksom känslan av att man kan göra allt man vill!Jenny 38

Innehåll

Alla våra helgkurser är inspirerande temaresor med skratt och gemenskap, yoga, meditation, expressiv målarkurs, mat & prat, föredrag och diskussioner om lycka och energi, bastu, promenader, workshops, filmvisning m.m. Självklart deltar du bara i de aktiviterer du känner för! Du kan också välja att ta det lugnt och njuta av din egna tid!

Yoga i Regna     Retreat i Regna Retreat i Regna

Finns det något härligare än att få koppla av och
inspireras tillsammans som vi gör på våra helgkurser?

När jag var på kursen kändes allt perfekt, jag kände mig harmonisk och medveten. Jag var rädd att allt detta skulle försvinna direkt när jag kom innanför dörren hemma, men jag har verkligen känt värme och samhörighet från er alla även när jag kom hem. Även nu så här en tid efteråt. Vilket är helt grymt fantastiskt! Jag har känt mig mer centrerad i mig själv, beslutsam och medveten sen vi sågs. När jag känt att meditation verkligen behövts, om de varit stressigt eller så, då har Annas skriva varit grym! Jag har blivit mycket mer social med kompisar och hänger med på mer saker dom frågar mig, jag har varit ganska dålig på sånt innan. Tror det hör ihop med att jag valt att fokusera mer på mig själv och vad jag vill sen kursen. Jag säger definitivt mer JA till saker än innan. Vilket känns som den största vinsten för mig. Tänk vilken styrka man får av att åka bort själv, utan att veta vad som ska hända eller vilka man ska träffa. Och sen hur bra det blir för att alla åker dit med öppna hjärtan och vill göra något fint för sig själva.Ida 24

 Retreat i Regna 10-300px Retreat i Regna 9-300px

 

 

SJÄLALYFT HELGKURSER

Kommande helgkurser presenteras kontinuerligt på hemsidan.

Läs mer:

Resor till Alperna Resor till Solkusten
Klicka här för att läsa om fler helgkurser

 

Välkommen på nästa helgkurs du också hälsar Anna och Linus!

klocka på alfa kursgård retreat i Regna 14-300px

Här hittar du mer information:

Gästbok Kontakt och bokning