CD-skivor

Meditationer för Mer liv i livet

Tag kommandot över din egen energi!

CD-skivan ”Meditationer för Mer liv i livet” är en nybörjarskiva i energihantering där du får lära dig att utveckla dina egna personliga värden, skapa din egen energibalans, behålla din energi i mötet med andra, fylla på ditt energiförråd, grunda dig och bli närvarande i det du tar dig för. 

Skivan är kursmaterial i all Själalyfts verksamhet och är utformad för att kunna användas dagligen eller vid behov som stöd för ett liv i balans. Jag saknade denna typ av meditation på marknaden och därför beslöt jag mig för att spela in en egen skiva.

Den här skivan är fantastisk! Den hjälper mig att komma in i positiva tankar och gå in i mig själv. Otroligt bra stöd för att komma i balans och få känna mig trygg. Den funkar på tåget trots att jag endast har 12 minuter tågresa.Charlott

Bara den lugna harmoniska rösten är värd att lyssna på.Lisen

Hej YoYo, vem är du?

Kreativitet och nyfikenhet kommer inifrån!

CD-skivan ”Hej YoYo, vem är du?” riktar sig till barn och vuxna som vill meditera med illustrerande berättelser som stöd. Skivan är pedagogiskt utformad för att fånga de mest livliga barns nyfikenhet. Här får vi följa den söta lilla ugglan YoYo på svindlande resor till Drömmarnas land och lära oss mer om kraften på insidan.

Skivan är ett utmärkt verktyg att använda både i det privata hemmet, i skolor och förskolor för att öka individens kroppskännedom, lust, initiativförmåga, kreativitet, fantasi, och självkänsla. Med denna skiva vill jag skapa balans i hela skolsystemet. Meditationerna på skivan är framtagna i samarbete med barn i åldrarna 3-12 år.

Lustfyllt, unikt och med fängslande ljudeffekter
vägleds barnen till inre harmoni.

Min dotter älskar skivan och hon har faktiskt blivit en starkare tjej som inte tar åt sig på samma sätt längre.Eva

Hör smakprov från skivorna: