Qi Gong

Välkommen till Själalyfts Qi Gong!

Qi Gong är meditation i rörelse. Här kombinerar vi mjuka skonsamma rörelser med positiva tankar och avslappning i ett ödmjukt samspel mellan intuition och tanke. Alla pass utförs stående och fokus ligger på att fylla på med ny energi och livskraft, lyssna till våra inre signaler samt att öka rörligheten i hela kroppen.

 

Qigong-Sjalalyft-2015

 

Vem kan göra Qi Gong?
Alla kroppar passar för Qi Gong. Extra bra för dig som är begränsad i din rörlighet, har för låg energinivå i kroppen, är stressad eller som vill öka din livskvalitet. Praktiskt är att du här kan bära dina vanliga kläder.

 

Träning med Qi Gong ger bl.a. följande kvaliteter för din hälsa:

  • ökar rörlighet och smidighet
  • ökar tålamodet att meditera stillasittande
  • minskar stress, ångest och oro
  • ökar energinivån och kraften i kroppen
  • lugnar, landar och ger stabilitet
  • ökar lust effektivitet och välbefinnande
  • ger harmoni och balans på alla plan

 

Vad är skillnaden mellan Yoga och Qi Gong?
Skillnaden mellan Yoga och Qi Gong är främst andningsfokus. I Qi Gongen låter vi andningen vara i bakgrunden medan vi koncentrerar oss mer på de meditativa processerna och närvaron i rörelsen genom att accentuera tankens kraft för ökad livskvalitet.

 

Kan man kombinera Yoga och Qi Gong?
Att kombinera Yoga och Qi Gong går alldeles utmärkt, eftersom de båda förstärker våra möjligheter att lyssna inåt. Därför kan du växla mellan alla pass i Yoga och Qi Gong när du går på Själalyfts kurser.

 

Vilken Qi Gong är detta?
Detta är Själalyfts en egen Qi Gong vilken inspireras av gamla kinesiska traditioner. Unikt för Själalyfts Qi Gong är en intuitiv och levande vägledning som alltid anpassas efter gruppens behov.

Klicka här för prisinformation

 

På de här sidorna finner du mer information:

Aktuella tider för Qi Gong Gästboken